top of page
rider-trains-with-horse (1).jpg

PAARDENVERZEKERINGEN

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van paarden /pony’s en in verzekeringen voor paardenbedrijven of beroepen. Tevens bemiddelen wij in paard gerelateerde verzekeringen. We werken samen met alle professionele paardenverzekeraars: Hippo Zorg BV, Hippo Horse Insurance, EFO en Equipe. Maak hieronder uw keuze voor meer informatie over onze diensten. Heeft u speciale wensen wat betreft paardenverzekeringen of komt u er zelf niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom uw paard verzekeren?

Het verzekeren van uw paard is een goede keuze. Hiermee kunt u namelijk voorkomen dat u onverwachts voor hoge kosten komt te staan. Stel dat uw paard overlijdt, dan raakt u daarmee ook de waarde van het paard kwijt. Met de juiste verzekering krijgt u deze waarde uitgekeerd. Of stel dat uw paard ziek wordt en u een dierenarts moet inschakelen, ook deze kosten kunnen met de juiste verzekering vergoed worden.

Wij bieden de volgende basisverzekeringen voor uw paard aan:

  • Ongevallenverzekering (verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval)

  • Doodverzekering (verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval)

  • Dood- en ongevallenverzekering (verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval en het onbruikbaar worden als gevolg van een ongeval)

  • Dood-, ongevallen- & ziekteverzekering (verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval en het onbruikbaar en/of onvruchtbaar worden als gevolg van een ongeval en/of ziekte)

  • Uitgebreide verzekering(verzekerd het overlijden of euthanaseren als gevolg van een ongeval, het onbruikbaar en/of onvruchtbaar worden als gevolg van een ongeval en/of ziekte blijvende ongeschiktheid door kreupelheid)

 

Daarnaast is het mogelijk om uw paard aanvullend te verzekeren met de verzekeringen ziektekosten.
Het is mogelijk om uw dierenartskosten, koliek operaties, crematie, castratie, dekhengsten, ongeboren veulens, foetus (draagmoeders), etc. te verzekeren. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

paardenverzekering-nl-12_edited.png
bottom of page