voor uw paardenverzekering op maat

Paardenverzekeraar.nl is een website van Finagri; een landelijk werkend professioneel en geheel onafhankelijk assurantiekantoor te Leerdam met verzekeringen voor de agrarische sector en paardenverzekeringen als specialiteit. Wij verzekeren naast paarden en pony’s ook paardenbedrijven. Met betrekking tot de paardenverzekering zijn wij het enige kantoor in Nederland die samenwerkt met alle professionele paardenverzekeraars te weten Xcellent Horse Insurance, EFO en Equipe. Naast het verzekeren van uw paard/pony’s met een op maat gemaakte paardenverzekering, bemiddelen wij tevens in paard gerelateerde verzekeringen en wij hebben speciale tarieven voor o.a. rijtuigen, paarden trailers, paarden vrachtwagens, paarden zadels (tuig).

Paardenverzekeringen afgestemd op uw situatie

Paardenverzekeraar.nl kijkt altijd naar de situatie van haar klanten. Elke vraag is immers uniek en onvergelijkbaar. Wij als paardenverzekeraar werken samen met alle verzekeraars die iets doen m.b.t. het verzekeren van paarden en pony’s. Paardenverzekeraar.nl is daarin uniek de enige die met allen samenwerkt waardoor wij u optimaal kunnen bedienen. Als uw paard ziek wordt of uw paard krijgt een ongeval of het paard wordt ergens kreupel dan kan u het niet meer berijden of inspannen. Nog erger wordt het als er dierenartskosten komen. Dierenartskosten kunnen snel oplopen als u voor de beste zorg voor uw paard of pony kiest. U heeft zelf ook een zorgverzekering. Waarom zou u uw paard dan niet voor zijn of haar gezondheid verzekeren? De paardenverzekeraar bemiddeld daarin waardoor u goed en passend verzekerd bent. Ons motto is zoeken naar paardenverzekeringen die naadloos aansluiten op uw situatie. Premie en verzekeringsvorm is maatwerk. Wat keert men uit? Meestal, 100% bij dood, en 90% bij ongeschiktheid.

Hoe kunt u met ons in contact komen?

De paardenverzekeraar.nl werkt in eerst instantie via internet en telefonie. Maar er zijn meer mogelijkheden om contact met ons te hebben. Indien gewenst kunt u ons bezoeken op onze kantoren in Leerdam en Bladel. U kunt er ook voor kiezen om een adviseur langs te laten komen. Finagri adviseert en bemiddeld naast paardenverzekeringen ook verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Voor het verzekeren van paardenvrachtwagens, paardentrailers, paardentuig hebben wij speciale tarieven voor diefstal brand en bv aanrijdingen. Paardenvrachtwagens worden in aantal te vervoeren paarden / pony’s ingedeeld. Paardentrailers kunnen voor diefstal, brand, aanrijdingen en beschadigingen die paarden pony’s aan de paardentraier aanbrengen worden verzekerd.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan

Met de paardenverzekeraar.nl van Finagri kiest u voor een specialist die agrarische wereld en in het bijzonder de paardenwereld op haar duimpje kent! Via het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kijken ernaar uit om uw paard te mogen verzekeren!

Onze Producten

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18