Verzekeringen en Paarden, onze Top 5 nieuws van de week

 1. Kandidaten titel Hippische Ondernemer van het Jaar bekend

  Ponymanege Equito, Stal’t Hofstee of Paardenopfokbedrijf Wim ten Pas wordt de opvolger van Team Nijhof in de verkiezing van Hippische Ondernemer van het Jaar. Op vrijdag 9 september wordt op de Horse Event Ondernemersdag in Ermelo de winnaar bekend gemaakt.

 2. CHIO Aken: Nederland als vijfde in de Nations Cup vanavond

  Nederland gaat vandaag op het CHO Aken als vijfde van start in de Nations Cup, die zoals gebruikelijk op de Aachener Soers ’s avonds en bij kunstlicht gereden wordt. Om 19.30 uur betreedt McLain Ward met Rothchild als eerste de arena voor zijn land Verenigde Staten; gevolgd door Guy Williams met de KWPN-ruin Titus voor Groot-Brittannië.

 3. Muggentsunami teistert Brabant: 8 tips om te overleven

  Wil je heerlijk gaan slapen na een lange dag zweten en zwoegen, word je uit je slaap gehouden door al dat gezoem rondom je hoofd. Brabant wordt geteisterd door een tsunami van muggen. We worden met zijn allen knettergek van het geluid. En dan hebben we het nog niet over ons lichaam, dat momenteel eerder doorgaat voor een slagveld.

 4. Verkoopverbod exotische planten en dieren

  Er is vanaf medio augustus 2016 een Europees verbod op bezit, handel, kweek, transport en import van schadelijke exotische planten en dieren. De Europese Commissie heeft een lijst opgesteld van 37 planten en dieren die een bedreiging vormen voor de biodiversiteit, zoals exotische rivierkreeften, roodwang waterschildpadden en waterplanten zoals ‘grote waternavel’.

 5. Einde aan landinrichtingsproject De Hilver

  Donderdag 14 juli komt na 37 jaar een formeel einde aan landinrichtingsproject De Hilver in de gemeenten Hilvarenbeek, Oisterwijk en Oirschot. Daarmee komt de laatste ruilverkaveling die onder de oude landinrichtingswet is gestart ten einde. Tijdens  de landinrichting is 8.120 hectare grond verkaveld van liefst 2.500 eigenaren en pachters. 5.000 Percelen wisselden van eigenaa

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18