Verzekeringen en paarden Onze top 5 nieuws

 1. Deelnemers WK jonge springpaarden bekend

  Van 14 tot en met 18 september staat Domein Zangersheide opnieuw in het teken van het wereldkampioenschap voor jonge springpaarden. Naast het WK worden in Lanaken ook de Sires of the World en het Belgisch kampioenschap voor senioren verreden

 2. Oproep Cees Veerman: boycot Albert Heijn

  Ga niet meer naar Albert Heijn voor je boodschappen. Die oproep deed oud-landbouwminister Cees Veerman vandaag tijdens de opening van de AgroTechniek Holland (ATH). Hij volgt hiermee de Gelderse CDA-gedeputeerde Jan Jacob van Dijk die geen boodschappen meer doet bij de grootgrutter.

 3. AFM vindt rentekredieten onwenselijk

  De AFM spoort kredietverstrekkers en -bemiddelaars aan om contact op te nemen met klanten met een rentekrediet en met oplossingen te komen. Een rentekrediet is niet verboden maar wel onwenselijk.

 4. Aftrek hypotheken versneld inperken?

  DNB wil dat de hypotheekrenteaftrek versneld wordt beperkt (tot uiteindelijk 38 procent). Bovendien moeten het maximaal te lenen bedrag in 2028 zijn teruggebracht naar 90 procent van de woningwaarde.

 5. Lekkerste Bier stroomt op Vrijthof in Hilvarenbeek

  Welk bier volgt Zuster Agatha uit Berghem op als Brabants lekkerste? Aan het eind van de zondagmiddag volgt, op het Historisch Bierfestival in Hilvarenbeek, het antwoord: Bastion’ van Wilskracht?

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18