Verzekeringen en Paarden Nieuws, onze top 5 van de week

 1. KWPN-hengst Humberto verkocht aan Stutteri Ask

  Kees van den Oetelaar meldde vanmorgen op zijn Facebook-pagina dat de KWPN-hengst Humberto verkocht is aan Stutteri Ask in Denemarken: “Onze Humberto verhuisd naar Denemarken!” De zoon van Cornet Obolensky komt vandaag al op de na-keuring van het Deense stamboek.

 2. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen worden beter

  Verzekeraars hebben het afgelopen jaar hun AOV producten op veel punten verbeterd. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van MoneyView naar deze belangrijke verzekering voor zelfstandig ondernemers, gepubliceerd in het jaarlijkse Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

 3. App voor pijnherkenning bij paard

  Kun jij aan de gezichtsuitdrukking van je paard zien of hij pijn heeft en waar? Onderzoekers aan de Universiteit Utrecht willen daarvoor een app ontwikkelen. Daarmee kan pijn bij een paard of ezel meetbaar worden en worden bepaald of en hoeveel pijnstilling het dier nodig heeft.

  Bron: Bit

 4. Schoonmaakbeurt van witte paard vanwege jarige Queen

  Het oudste witte paard van Wiltshire heeft een grondige reinigingsbeurt gekregen vanwege de 90e verjaardag van Queen Elizabeth van Engeland. Dat was hard nodig, want de ‘witte’ afbeelding was behoorlijk grijs geworden. Zo’n twintig vrijwilligers zijn twee dagen bezig geweest met een hogedrukreiniger om het lange gekalkte paard weer mooi wit te krijgen. Allemaal voor de grote show die opgevoerd wordt voor The Queen.

 5. Rechtsbijstandverzekering: wel of niet nodig?

  Veel mensen denken pas na over het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering als het eigenlijk al te laat is. We leggen je uit waarom deze verzekering handig kan zijn en waar je op moet letten.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18