Verzekeringen en Paarden nieuws, onze Top 5 van de week

 1. Huishoudens zetten rente op nieuwe hypotheek langer vast

  Huishoudens die een nieuwe hypotheek nemen, kiezen er steeds vaker voor om de rente langer vast te zetten, mogelijk gestimuleerd door rentestanden.

 2. Kreupelheid zien met een iPhone

  Het zien van kreupelheid, zeker wanneer het maar een lichte onregelmatigheid is, is lastig te zien met het blote oog. Niet alleen voor de eigenaren, maar net zo goed voor de dierenarts. Nieuwe ontwikkelingen in kreupelheidsdetectie lijken de beoordeling van de gangen te vergemakkelijken. Deze apparatuur is echter erg kostbaar en wordt alleen gebruikt in klinieken. Maar de technologie wordt nu ook bereikbaar voor de paardeneigenaar via een smartphone applicatie.

 3. Mannen vaker verzekeringsfraudeur dan vrouwen

  Mannen plegen vaker verzekeringsfraude dan vrouwen. Vrouwelijke fraudeurs zijn er doorgaans wel vroeger bij dan mannen: de meeste dames worden rond hun dertigste betrapt, mannen lopen in de regel op iets latere leeftijd tegen de lamp. In de provincies Flevoland, Zuid-Holland en Limburg wonen relatief gezien de meeste gesnapte verzekeringsfraudeurs.

 4. Nieuwe autoverzekering VKG bestraft jonge snelheidsduivels

  Volmachtbedrijf VKG komt binnenkort met een nieuwe autoverzekering op de markt voor de doelgroep jonge automobilisten. Bij de verzekering hoort een apparaatje dat het rijgedrag volgt. Des te meer snelheidsovertredingen je maakt des te hoger je premie wordt.

 5. Wanneer heb ik recht op een ziektewetuitkering?

  Als u in dienst bent bij een werkgever en ziek wordt, dan moet uw werkgever in de meeste gevallen uw loon doorbetalen. Of u kunt in sommige gevallen toch een ziektewetuitkering krijgen. Als u geen werkgever heeft, heeft u in bepaalde gevallen recht op een ziektewetuitkering.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18