Verzekeringen en Paarden nieuws, onze Top 5 van de week

 1. Brabantse hoefsmid thuis overvallen

  De Brabantse hoefsmid die thuis in Rucphen werd overvallen op 22 januari, heeft maandagavond in het opsporingsprogramma Bureau Brabant zijn verhaal gedaan. “Dat je in je eigen achtertuin wordt overvallen, komt heel hard binnen”, aldus het slachtoffer Herbert Wijnen.

 2. Het afscheid van Lightning

  Je paard, je maatje, je ‘alles’… En dan is hij niet meer. Hoe ga je verder, maar ook: hoe kijk je terug op jullie tijd samen? Annemieke ter Horst was dertien jaar samen met de merrie Lightning. Samen met haar zus had ze haar gekocht, en na een poos waren ze een hecht team. Helaas kreeg Lightning koliek en tijdens de operatie die volgde bleek het flink mis te zijn.

 3. Sell Veulenveiling Brabant

  In de veiling komen spring- en dressuurgerichte gefokte veulens met zeer interessante pedigrees, die hoge verwachtingen wekken voor de toekomst.

 4. WINNEN: KAARTEN CROWDFUNDING DAY EUROPE 2016

  Heb jij als ondernemer plannen voor een crowdfunding campagne? Op 25 mei 2016 vindt in de Amsterdam ArenA het grootste crowdfunding congres van Europa plaats: Crowdfunding Day Europe 2016. DeOndernemer.nl geeft 5 kaarten t.w.v. €345,- weg. Doe je mee met de winactie, dan krijg je sowieso een speciaal aanbod van de organisatie van het evenement.

 5. Animal Event 2016: hét festival voor dierenfans

  Dol op dieren? Dan is Animal Event, het grootste driedaagse dierenevenement van Nederland, voor jou beslist genieten! Je kunt er spectaculaire demo’s en shows bekijken, heel veel leren over bijna alle diersoorten, lekker shoppen voor je eigen dier en meedoen met allerlei leuke activiteiten. Van bijna iedere diersoort zijn er op Animal Event experts aanwezig, die allemaal gemeen hebben dat ze heel graag over deze dieren vertellen.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18