Verzekeringen en Paarden Nieuws, onze top 5 van de week

 1. Innovatief ondernemen

  De slimste weg van idee naar innovatie? Onze adviseurs kennen de route. Maak gebruik van de kennis, netwerken, financieringsmogelijkheden en fiscale voordelen voor innovaties.
  Zodat u ook in de toekomst kunt blijven concurreren.

 2. Top van Nederland aan de start op CSI Eindhoven

  CSI Eindhoven mag zich verheugen op de Nederlandse top. Van de top-10 ruiters op het Nederlands kampioenschap afgelopen weekend komen er acht naar de Karpendonkse Plas.

 3. Brandweer zoekt nieuwe collega’s!

  De brandweer van Hilvarenbeek is op zoek naar nieuwe collega’s die het team willen komen versterken. Durf jij die uitdaging aan?

 4. Crowdfunding: ontdek de nieuwe regels

  Vanwege de snelle ontwikkeling van de crowdfundingmarkt heeft de AFM haar toezicht hierop aangescherpt. Sinds 1 april zijn de regels voor crowdfundingplatformen dan ook aangepast: om investeerders te beschermen én om verdere ontwikkeling van crowdfunding mogelijk te maken. Ontdek de nieuwe regels.

 5. Geen Rio voor Don Johnson en Bella Rose

  De toppaarden van Isabell Werth, Don Johnson en Bella Rose, zullen beiden geen kandidaten zijn voor de Olympische Spelen in Rio, zo meldt de Duitse amazone. Werth zal zich nu met Emilio (v. Ehrenpreis) of Weigehold OLD (v. Don Schufro) proberen te plaatsen voor Rio.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18