Paarden, verzekeringen onze top 5 nieuws

 1. Nederlanders weinig weet van eigen risico zorgpolis

  Nederlanders overschatten hun eigen kennis van zorgverzekeringen. Dit blijkt uit het Nationaal Zorgonderzoek, dat jaarlijks wordt uitgevoerd door het Zorgverzekering Informatie Centrum (ZIC). ZIC pleit voor de invoering van een Eigen Risico Kaart.

  Bron: VVP

 2. Testruiters op verrichtingshengsten

  Tijdens de derde beoordelingsdag zijn de verrichtingshengsten zoals gebruikelijk eerst door hun eigen ruiter onder het zadel voorgesteld, en vervolgens gereden door een gastruiter. Het NRPS had ditmaal Kristian Houwen en Liza Tiebot gevraagd voor de springpaarden en de pony’s. De dressuurpaarden werden getest door commissielid Edwin Langevoort.

  Bron: NRPS

 3. Verharding Roovert levert Hilvarenbeek vrijwel niets op

  Een verharding van de Roovert zal de detailhandelssector in Hilvarenbeek vrijwel niets opleveren. Voor de horeca zal het slechts voor een zeer bescheiden plus zorgen. Dat is de conclusie van een nieuw onafhankelijk onderzoek naar het omstreden plan.

 4. Springruiters: ‘Nieuwe voorstellen FEI ramp voor onze sport’

  Net voor de Algemene Vergadering van de FEI proberen de springruiters bij monde van de International Jumping Riders Club (IJRC) een vuist te maken tegen de voorstellen van de FEI om het Olympische format te veranderen.

 5. Landbouw stoot minder C02 uit

  De landbouw heeft in het derde kwartaal van 2016 minder CO2 uitgestoten dan in hetzelfde periode vorig jaar.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18