Paarden, verzekeringen onze top 5 nieuws

 1. Zomerstormen zorgen voor extra brandclaims in 2015

  Zomerstormen hebben in 2015 regionaal voor een hausse aan brandclaims gezorgd. Dat blijkt uit de Risicomonitor Woningbranden, die het Verbond van Verzekeraars samen met Brandweer Nederland heeft opgesteld.

 2. Kamer wil soepeler hypotheeknormen

  De meerderheid van de Tweede Kamerleden wil dat de regering samen met de AFM en budgetinstituut Nibud gaat kijken of de hypotheeknormen kunnen worden versoepeld. Een motie van Kamerlid Ronnes (CDA) daarover is dinsdag aangenomen.

  Bron: Amweb

 3. Onderzoek naar maatwerkhypotheek

  Minister Blok gaat onderzoek waarom banken nauwelijks maatwerkhypotheken verstrekken. Regels laten toe dat huizenkopers soms meer kunnen lenen dan de norm, maar in de praktijk komt daar weinig van terecht.

 4. Veldtoertocht wielerclubs Hilvarenbeek

  Wielerclubs R.T.C.H.en W.S.C. houden op zondag 30 oktober de veldtoertocht van Hilvarenbeek. Inschrijven kan in de Hispohal aan de Kennedylaan voorafgaand aan de tocht. De te berijden afstanden zijn 25, 45 en 65 kilometer. Voor de 65 kilometer kan tot 09.00 uur worden ingeschreven, voor de overige afstanden tot 10.15 uur.

 5. FEI springdirecteur Roche: ‘Blijven streven naar verbetering’

  In Helsinki kwam afgelopen weekend bij de Helsinki International Porsche Horse Show John Roche, FEI directeur richting springen, aan het woord. Hij was duidelijk van mening dat het heel belangrijk is dat de paardensport zich moeten blijven ontwikkelen. “We moeten blijven streven naar verbetering”, vertelt Roche.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18