Paarden, verzekeringen onze top 5 nieuws

 1. Steeds meer hypotheken met 0% rente

  De lage rentestanden zorgen voor krankzinnige situaties. Neem nu de hypotheken. Duizenden Belgen zijn nu in staat om te lenen aan nul procent.

 2. Warmlopen voor subsidie mbt isolatie woning

  Minister Blok (Wonen) lanceert vandaag een nieuw offensief,  het motto ‘energie besparen doe je nu’ moeten huiseigenaren warmlopen om hun woning te isoleren. Waarmee hij meer bekendheid wil geven aan de subsidie en een gunstige lening.

 3. Wisseling van de wacht op tweede NRPS verrichtingsdag

  Op maandagmiddag 17 oktober zijn de verrichtingshengsten voor de tweede keer onder het zadel in actie gekomen voor de verrichtingscommissie. Voor wat de meeste hengsten betrof, was dit een succes

  Bron: NRPS

 4. Ondernemers stemmen tegen invoering BIZ Hilvarenbeek

  Er komt vooralsnog geen bedrijveninvesteringszone (BIZ) in Hilvarenbeek. Tweederde van de ondernemers moest voor een BIZ stemmen tijdens de draagvlakmeting. Donderdag bleek tijdens de telling van de stemmen dat die meerderheid niet is gehaald.

 5. Drive-in bioscoop in Diessen

  Stichting Utdoetertoe zet zaterdag 29 oktober een drive-in bioscoop op bij Timmermans Transport in Diessen. Bezoekers kunnen met of zonder auto kijken naar een animatiefilm en een speelfilm.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18