PAARDEN, VERZEKERINGEN: ONZE TOP 5 NIEUWS

 1. Opfriscursus en / of bijscholing verkeersborden

  Volg de online tool waarmee u aan deze opfriscursus kunt meedoen. De opfriscursus is gericht op mensen die al langere tijd in bezit zijn van een rijbewijs en wel wat bijscholing kunnen gebruiken.

 2. Spaarders laten geld liggen

  De Nederlandsche Bank (DNB) heeft nog 1,25 miljoen euro liggen voor spaarders bij banken die
  eerder failliet zijn gegaan

 3. Dora als tweede koe door grens van 200 ton

  De 17 jaar oude Dora 442 van de familie Machielsen uit Prinsenbeek (Brabant) heeft als tweede koe in Nederland de grens van 200 ton melk gepasseerd.

 4. Nieuwe etalage VAB Burgers

  Elk jaargetijde doen wij ons best om iets van dat jaargetijde in de etage te krijgen. Het moet naast seizoengericht ook iets met ons van doen hebben, kan zakelijk zijn of privé.

  De huidige is een paasetalage met daarin vlinders, bijen, paashazen, paaskippen, divers andere kippen en een mooi schilderij van Vito. Deze hond is geschilderd door San de Costa en Trees heeft deze gekregen via Samenwerken met je hond.  Sindsdien hangt Vito in onze etalage

 5. FEI moet fikse kritiek op ‘paycard’-systeem slikken

  Op het FEI Sports Forum sloeg de vlam vanmiddag even in de pan. Na een rustige discussie over de toekomst van de Nations Cup, zorgde de behandeling van een nieuw systeem voor inschrijvingen en uitnodigingen voor oproer.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18