PAARDEN, VERZEKERINGEN ONZE TOP 5 NIEUWS

 1. Ondernemerschapsvisie: snel inspelen op marktvraag

  De vier vennoten van Agro Bouwhuis – Johan en Rianne Bouwhuis en hun twee kinderen Mirjam en Erik – kiezen ervoor om hun bedrijf zoveel mogelijk gesloten te maken. Zo produceren zij de helft van het voer voor hun leghennen op eigen grond. De mest gaat vervolgens weer terug. Zo drukken zij de voerkosten, verreweg de grootste kostenpost op hun bedrijf, en ook de mestafzetkosten.

   

 2. Smartphones in 2016 meer dan tien procent goedkoper

  Smartphones zijn in 2016 goedkoper geworden, net als mobiele abonnementen en mobiel internetten. Ook de prijzen van energie en die van vervoer in het buitenland daalden afgelopen jaar fors.

   

 3. Uitgaven gemeenten brandweer gedaald

  De uitgaven van de Nederlandse gemeenten aan de brandweer zijn in vijf jaar tijd met 68 miljoen euro gedaald, een daling van ongeveer 6 procent. De uitgaven namen tussen 2010 en 2015 af nadat ze in de vijf jaar daarvoor sterk waren gestegen

 4. Onderzoek naar fraude met meststoffen

  Het milieuteam van de politie in Noord-Nederland heeft vandaag (woensdag 25 januari) in samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en onder leiding van het Functioneel Parket in 2 woningen in de gemeenten Littenseradiel en Súdwest-Fryslân huiszoekingen verricht.

 5. Kabinet wil drugspanden sneller kunnen sluiten

  Burgemeesters krijgen ruimere bevoegdheden om woningen en andere panden te sluiten in de strijd tegen drugscriminaliteit. Nu kan dat alleen als er in een pand drugs worden aangetroffen, worden verkocht of afgeleverd .

   

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18