Paarden, verzekeringen onze top 5 nieuws

 1. Ondernemer doet niet aan voornemens

  De ondernemer is geen voornemer. De meeste zelfstandigen hebben geen lijstje met goede voornemens voor 2017 gemaakt, blijkt uit een poll van DFT Ondernemen onder 450 mkb’ers en zzp’ers.

  Bron: DFT

 2. VSN-voorzitter, F Burgers, neemt eigen trofee mee naar huis

  De VSN-finale in de categorie springpaarden is gewonnen door de Elvis ter Putte-zoon Ikigai, die in eigendom is van VSN-voorzitter Frans Burgers. Ivoor (v. Eldorado van de Zeshoek) en Ivaro N (v. Elvaro) deelden de tweede plaats.

 3. Smolders weer net naast podium in Mechelen

  Een thuisoverwinning in de 1,45 m-rubriek van Jumping Mechelen. Pieter Devos was zijn concurrentie in de barrage te snel af en eiste de overwinning op. Harrie Smolders viel met Zinius net buiten het podium.

   

 4. Helikoptergeld verdwijnt in spaarpot

  Mocht de Europese Centrale Bank besluiten om met helikoptergeld de economie te stimuleren, dan lijkt dat in Nederland niet te gaan lukken. Huishoudens stoppen bijna de helft van het gratis geld in hun spaarpot, blijkt uit onderzoek door twee medewerkers van De Nederlandsche Bank.

   

 5. Verbond schaart zich niet achter vuurwerkverbod

  Anders dan Achmea is het leeuwendeel van leden van het Verbond van Verzekeraars geen voorstander van een verbod op het afsteken van vuurwerk door consumenten. Dit stelt de brancheorganisatie in reactie op het ondertekenen van het nationaal vuurwerkmanifest door Achmea. Wel de zagen de verzekeraars de schade door vuurwerk tijdens de vorige jaarwisseling toenemen.

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18