Paarden, verzekeringen onze top 5 nieuws

 1. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Wij wensen u  fijne feestdagen en een gelukkig 2017!

  Bron: Eigen

 2. Dierenarts luidt noodklok: ‘Hobbeldebobbelbuiken en vierkante pony’s’

  Een Shetlandpony met een zwemband en een Friese merrie met een speknek. Bijna de helft van alle paarden in Nederland is te dik. En niet zomaar een kilootje te veel, nee, ze lijden aan vetzucht. Edele viervoeters zakken door hun hoeven door obesitas.

 3. Twee keer zoveel inbraken tijdens de Kerstdagen

  Aantal inbraakclaims per jaar blijft wel dalen.
  Tijdens de Kerstdagen ontvangen verzekeraars gemiddeld twee keer zoveel claims naar aanleiding van woninginbraken als op normale dagen. Dat blijkt uit de Risicomonitor Woninginbraken van het Verbond van Verzekeraars. Verder zien verzekeraars het aantal inbraakclaims voor het derde jaar op rij dalen.

 4. 8 Situaties waarin van alles mis kan gaan tijdens de feestdagen

  De feestdagen: veel familie en vrienden over de vloer. Gezelligheid vergezeld van een hapje en een drankje. Toch zijn er 8 situaties te benoemen waar het makkelijk mis zou kunnen gaan. Wij hebben deze 8 situaties voor u op een rij gezet en wat u kunt doen om te voorkomen dat er toch iets mis gaat. Fijne feestdagen!

 5. Een vijfde van de online kopers winkelt met smartphone

  In het derde kwartaal is het aantal online aankopen met een kwart gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Twintig procent, zo’n 2,1 miljoen mensen, deden minimaal één keer een online aankoop gedaan via hun smartphone. Dat blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland.`

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18