Paarden, verzekeringen onze top 5 nieuws

 1. Paardentrailer en winter kunnen best samen mits goed voorbereid

  Het landschap is vaak een mooi gezicht in de winter. Maar er zijn ook momenten dat je wat minder geniet van dit seizoen met vorst en de daarbij behorende gladheid. Dat is als je met je paardentrailer op pad gaat.

 2. Schade schuldloze derde sneller afgehandeld

  Dankzij de aanpassing van Bedrijfsregeling 7 ‘Schuldloze Derde’ van het Verbond van Verzekeraars kan de schade voor inzittenden van motorvoertuigen vlotter en efficiënter kan worden afgehandeld. Na een aanrijding weten inzittenden meteen welke verzekeraar de (letsel)schade gaat behandelen.

  Bron: vvp

 3. Onderzoek: ‘Dikke merries krijgen dikke veulens’

  Al jaren wordt er door veel fokkers gedacht dat het geboortegewicht van een veulen beïnvloed wordt door de lichaamsconditie van de merrie. Britse onderzoekers besloten dat idee wetenschappelijk te toetsen.

 4. Boeterente annuïteit en lineair verkeerd berekend

  “De boeterente bij een annuïteiten- en lineaire hypotheek wordt bij zeer veel banken verkeerd berekend. De huizenbezitter betaalt hierdoor te veel.” Dat stelt hypotheekadviseur Jos Koets in zijn column op www.iex.nl

  Bron: vvp

 5. Kamer alsnog tegen kentekenplicht voor tractoren

  Er komt toch geen verplicht kenteken voor tractoren op de openbare weg. De Tweede Kamer heeft een wetsvoorstel van minister Schultz daarover verworpen. In een hoofdelijke stemming steunden 69 Kamerleden de nieuwe wet. 71 stemden ertegen.

  Bron: NOS

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18