PAARDEN & VERZEKERINGEN: ONZE TOP 5 NIEUWS

 1. 4 op de 10 zzp’ers vijf jaar na start nog zzp’er

  In de periode 2008-2010 zijn er ruim 650 duizend zzp’ers gestart. Na één jaar was 69 procent van deze startende zzp’ers nog altijd actief als zzp’er. Na twee jaar was dit 57 procent en na vijf jaar was dit verder afgenomen tot 42 procent. Een klein deel van de starters, 4 procent, ging personeel in dienst nemen

  CBS

  Bron: CBS

 2. Geen reglementswijziging over gebruik beenbeschermers

  Het gebruik van beenbeschermers zoals bandages, pijpkousen, peesbeschermers, strijklappen e.d. blijft niet toegestaan in de dressuur ring. Een recent aangewakkerde discussie hierover heeft het Dressuurforum niet op andere gedachten kunnen brengen.

   

 3. E-shoppen binnen EU wordt gemakkelijker

  Consumenten kunnen vanaf maandag binnen de EU gemakkelijker in buitenlandse webwinkels spullen of diensten kopen. Doordat een nieuwe EU-richtlijn dan van kracht wordt, mogen online-verkopers klanten uit een andere lidstaat of hun creditcard niet meer weigeren of naar een lokale site doorsturen.

   

  Bron: BD

 4. OVERZICHT ACTUELE KNHS KADERS

  De nationale kaders bestaan uit de beste combinaties van Nederland. Er zijn kaders voor Pony’s, Children, Junioren, Young Riders, U25 en Senioren. De kadercombinaties worden begeleid door de bondscoach en kunnen geselecteerd worden voor internationale kampioenschappen en landenwedstri

  Bron: KNHS

 5. Boerenbedrijf beter weerbaar maken tegen weersextremen

  Een meerjarig actieprogramma klimaatadaptie landbouw – opgesteld met alle betrokkenen in de sector – moet boeren, hun vee en hun gewassen beter weerbaar maken tegen weersextremen.

   

   

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18