PAARDEN & VERZEKERINGEN: ONZE TOP 5 NIEUWS

 1. Ondernemers positief over 2019

  Ondernemers in het niet-financiële bedrijfsleven verwachten in 2019 meer omzet, uitbreiding van het personeelsbestand en hogere investeringen dan in 2018. Per saldo verwacht 30 procent van de bedrijven omzetgroei. In de detailhandel is het optimisme het grootst. Daar verwacht 43 procent dat de omzet groeit.

   

  Bron: CBS

 2. Overdrachtsbelasting naar 10%?

  Schrik niet, deze voorgenomen maatregel geldt alleen voor beleggers in woningen. Voor particulieren blijft het tarief 2% en voor starters wordt het zelfs 0%
  De vastgoedwereld is amper bekomen van het voornemen van het Kabinet om de FBI (Fiscale Beleggingsinstelling met 0% tarief Vennootschapsbelasting) status voor vastgoedbeleggingsfondsen af te schaffen, waardoor deze fondsen Vennootschapsbelasting moesten gaan betalen.

   

 3. Woensdagweetjes: moeders dressuurhengsten m.b.t. eerste bezichtiging

  Een spannend moment voor de hengstenhouders, welke hengsten gaan we terug zien op de KWPN.
  Dit jaar zien we net zo veel 2,5-jarige dressuur- als springhengsten in de catalogus van de eerste bezichtiging. 258 dressuur- en springhengsten maken binnenkort hun opwachting, plus daarbij één vier jaar en oudere dressuurhengst en acht Gelderse hengsten.

   

 4. Handboogsport floreert nog steeds in Hilvarenbeek

  De gemeente Hilvarenbeek telt maar liefst vijf handboogverenigingen.  140-jarig jubileum van handboogvereniging Oefening en Uitspanning 1878. Dat handboog schieten absoluut niet op uitsterven staat laat de Esbeekse  vereniging zien op hun jubileum expositie, met een tweehonderdtal bogenverzameling vanaf 1880, gevulde vitrines en een filmpresentatie.

   

  Bron: BD

 5. Goud van Brabant in de race voor Nostra Award

  Met Goud van Brabant brengt de provincie Noord-Brabant mensen op een unieke wijze met elkaar in gesprek over het heden, het verleden en de toekomst. Diverse Brabanders vertellen op hun eigen manier een verhaal uit de rijke geschiedenis van Brabant.

   

   

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18