PAARDEN & VERZEKERINGEN: ONZE TOP 5 NIEUWS

 1. Maatschappelijke trend wint altijd

  Gevraagd naar inzichten die hij in zijn meer dan 25-jarige loopbaan bij het verbond van verzekeraars heeft opgedaan, zegt scheidend directeur Leo de Boer: “De maatschappelijke trend wint altijd.”

   

  Bron: VVP

 2. Thuiswerken: waar moet je als werkgever op letten?

  Ruim één op de vijf medewerkers werkt minstens één dag in de week vanuit huis. Fijn als  je die mogelijkheid biedt aan je personeel.  Je moet er als werkgever alleen wel voor zorgen dat je personeel dat op een veilige en gezonde manier kan doen.

  Bron: DAS

 3. Zijn winterwortels gezond?

  In de wintermaanden voeren sommige mensen wortels aan hun paarden. Omdat het goedkoop is en de paarden het lekker vinden. Toch zijn veel mensen wat terughoudend om wortels te voeren. En is een veelgehoorde uitspraak dat wortels veel te veel suikers bevatten.

   

 4. Mensen verzekeren huisdier bijna net zo goed als zichzelf

  Mensen verzekeren hun huisdier bijna net zo goed tegen ziektekosten als zichzelf. Dat blijkt uit onderzoek door Reaal Dier & Zorg. Cynthia Jensma, manager Reaal Dier & Zorg: “Bij de huisdierverzekering zijn net als bij de humane zorgverzekering, aanvullende dekkingen populair. Van de huisdiereigenaren kiest 46 procent ervoor om de basisdekking uit te breiden met een aanvullende dekking.

 5. Sea Coast Pebbles gekroond tot paard va het jaar in België

  Het jaarlijks referendum ‘Paard van het Jaar’, liet de lezers van Landbouwleven kiezen uit tien paarden, allen prominent aanwezig op de hoefslag van hun carrière. Tien paarden, allen in piaffe en allen even gretig, om de prestigieuze titel aan hun prijzenkast toe te voegen. Seacoast Pebbles Z is dit jaar de laureaat.

   

   

 Terug

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18