Gedragstherapeuten

Aansprakelijkheidsverzekering

Als Gedragstherapeut bent u veel in contact met paarden van andere mensen om te bekijken waar probleemgedrag vandaan komt en u probeert een passende therapiemethode te vinden. Dit kan ook wel eens fout gaan door uw schuld of door uw nalaten. U werkt tenslotte met paarden. Daarom is het noodzakelijk dat u een goede aansprakelijkheidsverzekering heeft.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande link.

 

Wat kunnen wij u bieden

Wij bieden u een aansprakelijkheidsverzekering aan, welke speciaal voor gediplomeerde gedragstherapeuten van paarden is ontwikkeld. Deze verzekering dekt de zaakschade en letselschade welke u in de uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan anderen. In deze verzekering is opzicht* meeverzekerd.

*Opzicht gaat over schade aan zaken van een ander die u onder u hebt in verband met huur, stalling, of om welke reden dan ook. Een paard van een derde wat u inleent en waaraan door uw toedoen schade wordt veroorzaakt valt onder opzicht. Opzicht is standaard uitgesloten op een aansprakelijkheidsverzekering, maar in deze verzekering is het wel tot een vooraf afgesproken bedrag meeverzekerd omdat u niet zonder deze opzicht dekking kunt.

 

Rechtsbijstandverzekering

Soms loopt u tegen problemen aan of wilt u graag antwoord op een juridische vraag. Dan is het fijn dat de ervaren specialisten de hulp bieden die u nodig hebt.

Met een passende rechtsbijstandsdekking bent u verzekerd van juridisch advies en ondersteuning voor juridische conflicten. Zoals conflicten met klanten/afnemers, opdrachtgevers , leveranciers, over koop, huur en onderhoud bedrijfsruimte of over onbetaalde facturen (aanvullend op het incassotraject) bv vergunningen en bestemmingsplan. Het verhalen van letsel- en materiële schade (waaronder ook schade ontstaan met of aan uw bedrijfsmotorrijtuigen) valt ook onder de dekking, net als incasso.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande link.

 

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18