Fysiotherapeuten

Aansprakelijkheidsverzekering13105797_1138926299503234_1547962193_o

De fysiotherapeut is altijd bezig met  paarden van derden en het “bewerken “daarvan. Juist dit het bewerken van iets en paarden zijn juist zaken die bij aansprakelijkheidsverzekeraars problemen geeft
Het brengt natuurlijk risico’s met zich mee al dan niet door uw schuld of door uw nalatigheid. Wellicht goed om een passende aansprakelijkheidsverzekering te hebben.

Wij bemiddelen in aansprakelijkheidsverzekeringen (AVB). Omdat geen enkel bedrijf gelijk is is elke AVB maatwerk welke speciaal voor u / uw bedrijf op maat gemaakt worden . Standaard is dat de zaakschade en letselschade welke u t.g.v. uitoefening van uw beroep kunt toebrengen aan derden is gedekt.  Meestal is opzicht* is in de dekking meeverzekerd
* Opzicht is quasi-eigenaarsrisico Bij het quasi-eigenaarsrisico gaat het om zaken van derden die aan de zorg van verzekerde worden toevertrouwd of die een verzekerde op de een of andere manier onder zijn hoede heeft genomen. In feite worden deze zaken tijdelijk aan de bezittingen van verzekerde toegevoegd. Verzekerde gebruikt die zaken voor zichzelf en heeft ze tot zijn beschikking alsof het zijn eigen zaken zijn.

Rechtsbijstandverzekering

Soms loopt u tegen problemen aan of wilt u graag antwoord op een juridische vraag. Dan is het fijn dat de ervaren specialisten de hulp bieden die u nodig hebt.

Met een passende rechtsbijstandsdekking bent u verzekerd van juridisch advies en ondersteuning voor juridische conflicten. Zoals conflicten met klanten/afnemers, opdrachtgevers , leveranciers, over koop, huur en onderhoud bedrijfsruimte of over onbetaalde facturen (aanvullend op het incassotraject) bv vergunningen en bestemmingsplan. Het verhalen van letsel- en materiële schade (waaronder ook schade ontstaan met of aan uw bedrijfsmotorrijtuigen) valt ook onder de dekking, net als incasso.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande link.

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18