Beroepsverzekeringen

Vanaf heden bieden wij ook aansprakelijkheidsverzekeringen aan voor paarden beroepen zoals onder andere hoefsmeden, paardentandartsen, instructeurs, paardenosteopaten, paardengedragstherapeuten, Equichoaches enzovoort. In dit bericht zullen 3 beroepen worden toegelicht.

Als Equicoach confronteer je mensen met paarden. Dit zijn meestal mensen die geen ervaring hebben met paarden. Dat betekent dat er van u wordt verlangd dat de veiligheid in acht wordt genomen. Toch is het altijd mogelijk dat er iets fout gaat door uw schuld of uw nalatigheid. In zo’n geval kan uw klant u aansprakelijk stellen en daarom is het dus noodzakelijk dat u een goede verzekering heeft.

Ook is het mogelijk om bij ons een aansprakelijkheidsverzekering voor instructeurs en trainers af te sluiten. Het is namelijk noodzakelijk dat u als instructeur/trainer goed verzekerd bent. Een ander kan namelijk door uw toedoen of juist door uw nalaten zaakschade of letselschade oplopen en daarvoor kunt u aansprakelijk worden gesteld. Wees er van bewust dat uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering hier geen dekking verleent! Het gaat hier namelijk om beroepsuitoefening los van het feit of u nu wel of niet een officieel bedrijf bent gestart.

Wanneer u als hoefsmid werkt, bent u veel onderweg, bezig op andere locaties en bezig met paarden van derden. Dit brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Er kan namelijk wel eens iets fout gaan door uw schuld of door uw nalatigheid. Daarom is het noodzakelijk om een goede aansprakelijkheidsverzekering te hebben.

Wij bieden u een aansprakelijkheidsverzekering aan, welke speciaal voor uw beroep is ontwikkeld. Heeft u in interesse in één van deze verzekeringen, neem dan contact op door te bellen naar 031-505 0091 of door te mailen naar info@paardenverzekeraar.nl.

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18