Beroepsverzekeringen

Vanaf heden bieden wij aansprakelijkheidsverzekeringen aan voor paarden beroepen zoals onder andere hoefsmeden, paardentandartsen, instructeurs, paardenosteopaten, paardengedragstherapeuten, equichoaches, enzovoort. Vorige week werden de beroepen equicoach, instructeur/trainer en hoefsmid toegelicht. Deze week behandelen we de beroepen gebitsverzorgers, fysiotherapeuten en paarden-/pensionstalhouder.

Als gebitsverzorger zorgt u niet alleen voor het verhelpen van gebitsproblemen, maar vooral ook voor het preventief onderhoud. Dit betekent dat u veel in de weer bent met paarden van andere mensen. Er kan altijd iets fout gaan door uw schuld of door uw nalatigheid. Daarom is het noodzakelijk dat u een goede aansprakelijkheidsverzekering hebt. Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, welke speciaal voor gebitsverzorgers van paarden is ontwikkeld.

Als paardenfysiotherapeut onderzoekt en behandelt u paarden met allerlei problemen. Daarnaast adviseert u paardeneigenaren over deze problemen van het paard. Dit betekent dat u veel contact heeft met mensen en hun paarden. Dit kan ook wel eens fout gaan door uw schuld of door uw nalaten. Daarom is het noodzakelijk dat u een goede aansprakelijkheidsverzekering heeft. Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, welke speciaal voor Fysiotherapeuten van paarden is ontwikkeld.

Als paarden-/pensionstalhouder komt u veel in contact met paarden van andere mensen doordat u de paarden bijvoorbeeld voert, buitenzet, verzorgd, beweging geeft, enzovoort. Deze werkzaamheden brengen risico’s met zich mee. Een paard kan bijvoorbeeld gewond raken door uw schuld of door uw nalaten. U kunt hiervoor aansprakelijk gesteld worden en daarom is het noodzakelijk om goed verzekerd te zijn. Wij bieden u een Aansprakelijkheidsverzekering aan, welke speciaal voor paarden-/pensionstalhouders is ontwikkeld.

Heeft u interesse in één van deze verzekeringen, neem dan contact op door te bellen naar 031-505 0091 of door te mailen naar info@paardenverzekeraar.nl.

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18