Buiten rijden met paarden komt in gevaar

Het recreatieve buiten paardrijden zowel onder de man als mennen in onze bosrijke en andere mooie gebieden staat erg onder druk. Steeds meer gebieden krijgen beperkingen en kunstmatige bolkkades daardoor komen er vanuit de leden steeds meer vragen hoe en wat

Ook de KNHS is daar langer mee bezig en vraagt u nu om een petitie te tekenen, zie bijlage. Het zal wel zo zijn als we dit aan de leden voorleggen dat daarop een stortvloed van commentaar komt: is mijn pakkie an nie, men heeft dit en dat verzuimd, het moet anders , zo is waardeloos etc. etc.

We moeten wel meedoen en actief en positief onze medeleden “bewerken” dat ook zij dit mee ondertekenen Het lijkt mij goed dat we een blok vormen, plaatselijk kunnen we wel iets regelen en onze contacten met de lokale overheid zijn erg goed. Maar zodra het groter wordt dan haakt iedereen af en krijg je verschuiven van aanspreekpunten dat nergens op slaat neem bv Brabants landschap. Degene die wij aanspreken wil, zal en kan ons begrijpen maar mag van zijn leidinggevende helemaal niets. Spreek je met hun leidinggevende wordt je terug gestuurd naar hen die niets te zeggen hebben.

We moeten uit dat kringetje en alleen met een groter verband samen te werken kan je druk uitoefenen en mag je hopen/verwachten dat er doorbraken komen.

Wij als paardenmensen Hilvarenbeek en omgeving willen als pilot te fungeren waardoor we vooraan zitten.   Kortom het lijkt mij goed dat wij hieraan meedoen

Bezoekadres:

Finagri
Vlietskant 37
4141CK Leerdam

Postadres:

Finagri
Postbus 332
4140 AH Leerdam

Telefoonnummer:

030 - 691 22 18